Αισθάνομαι δέος απέναντι στους απεργούς

Ο Πρύτανης Θεοδόσης Πελεγρίνης δήλωσε πως «Δεν ξέρω αν ποτέ ξανά ήταν τόσο γεμάτη η αίθουσα του πανεπιστημίου μας» ενώ πρόσθεσε πως «Αισθάνομαι δέος απέναντι στους απεργούς που δίνουν το αίμα τους για να σώσουν τη σάρκα τους »
Συνεχίζοντας για τον Υπουργό Παιδείας «Κατηγορώ το υπουργείο Παιδείας για αυταρχισμό και σειρά λαθών, τα οποία προσπαθεί να διορθώσει διαπράττοντας νέα λάθη.

Προτιμώ ένα πανεπιστήμιο με ζωντανούς φοιτητές, που προσπαθώ να τους πείσω με επιχειρήματα ακόμη κι αν με προπηλακίζουν παρά ένα πανεπιστήμιο που θα έχει παρεισφρήσει η Χρυσή Αυγή και ο φασισμός. Είμαστε το μοναδικό κομμάτι της χώρας που δεν έχει μπει η Χρυσή Αυγή όπως σε όλη την υπόλοιπη κοινωνία»

Ράπισμα της Συγκλήτου σε Αρβανιτόπουλο: Δεν προκύπτει λόγος παραπομπής στο Πειθαρχικό

Άδειασμα στον υπουργό Παιδείας αποτελεί η απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου της Αθήνας να μην παραπέμψει τον Θεοδόση Πελεγρίνη στο πειθαρχικό συμβούλιο.

Όπως είπε μετά το τέλος της συνεδρίασης ο προεδρεύων της Συγκλήτου, Κοσμήτορας Μιχάλης Τσινισιζέλης, η απόφαση της Συγκλήτου να μην θέσει, ουσιαστικά, σε αργία τον πρύτανη του Ιδρύματος ήταν ομόφωνη.

«Με βάση το παραπεμπτήριο έγγραφο του υπουργού δεν προκύπτει κανένας απολύτως λόγος ούτε από πράξεις ή παραλείψεις του κυρίου πρύτανη που να δικαιολογούν την παραπομπή του στην πειθαρχική διαδικασία. Ως εκ τούτου η Σύγκλητος θεωρεί ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παυθεί ή τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του», τόνισε σε δήλωσή του.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s