Με εγκεφαλικό απλήρωτος διορθωτής της Ελευθεροτυπίας

Πολύ βαρύ το κλίμα στη Μίνωος μετά και το σοβαρότατο εγκεφαλικό που υπέστη εργαζόμενος στη τμήμα της διόρθωσης του περιοδικού «Ε» της Ελευθεροτυπίας. Πολλοί λένε ότι ο εργαζόμενος Π.Κ. έπαθε εγκεφαλικό όταν πήγε στο λογιστήριο και απαίτησε τα δεδουλευμένα που του χρωστά η επιχείρηση και τα οποία ξεπερνούν τα πέντε μηνιάτικα (αμείβεται με μπλοκ παροχής υπηρεσιών). Κάποιοι άλλοι απέδωσαν το εγκεφαλικό και στις συνθήκες δουλειάς που επικρατούν στη Μίνωος όπου ο κάθε εργαζόμενος (και ειδικά στη διόρθωση) δουλεύει για τρεις, σε ασφυκτικά πιεσμένο χρόνο.
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προσφύγουν με καταγγελία στο ΣΕΠΕ (Επιθεώρηση Εργασίας) σε συνεννόηση με τις Ενώσεις τους. Ο εκδότης Χάρης Οικονομόπουλος μετά από όλα..
αυτά εμφανίστηκε στα γραφεία της Μίνωος σχετικά ανήσυχος και κουρασμένος από ένα υπερατλαντικό ταξίδι του. Η διοίκηση της Ελευθεροτυπίας επιμένει σε απολύσεις και ατομικές συμβάσεις με μείωση μισθών κατά 30% και μάλιστα αρχής γενομένης από τον Νοέμβριο. Για τα δεδουλευμένα τριών και βάλε μηνών δεν λέει κουβέντα και προσφεύγει σε τρικ και υποσχέσεις…
http://zoornalistas.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7021.html

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s