Πως τα καθεστωτικά μέσα μας υποβάλλουν στην ιδέα πως “κάθε κριτική κατά της κυβέρνησης ταυτίζεται με τη Χ.Α.”

είδηση από: http://www.skai.gr/news/politics/article/239587/epithesi-anel-se-dendia-gia-ta-epeisodia-stin-amugdalezad/#ixzz2bf0S4Pma

Τίτλος της είδησης: Επίθεση ΑΝΕΛ – ΧΑ στην κυβέρνηση για τα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα

«Χρειάστηκαν περισσότερες από 12 ώρες για να συνειδητοποιήσει ο κ. Δένδιας το μέγεθος της αποτυχημένης και πολυδιαφημισμένης μνημονιακής του πολιτικής.»

Δριμεία επίθεση στον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια εξαπολύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφορικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

“Χρειάστηκαν περισσότερες από 12 ώρες για να συνειδητοποιήσει ο κ. Δένδιας το μέγεθος της αποτυχημένης και πολυδιαφημισμένης μνημονιακής του πολιτικής. Μόλις σήμερα το μεσημέρι ενημερωθήκαμε για τους τραυματίες αστυνομικούς, που καλούνται σε συνθήκες προχειρότητας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, και τον αριθμό των μεταναστών που απέδρασαν. Όταν δεν ξέρεις πόσοι μπαίνουν στην Ελλάδα, όταν δεν ξέρεις το σύνολο των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα, είναι λογικό να μην ξέρεις πόσοι φεύγουν” δηλώνει ο κ. Καπερνάρος.

“Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ανικανότητας, αλλά και της έλλειψης βούλησης, της συγκυβέρνησης να προχωρήσει σε κανονικές και όχι επικοινωνιακές απελάσεις παράνομων, επικίνδυνων αλλοδαπών. Αυτά είναι τα αποτελέσματα κατασκευής πολυτελών κέντρων φιλοξενίας από την συγκυβέρνηση, κέντρα τα οποία διαθέτουν κλιματισμό και έχουν κοστίσει εκατομμύρια στον Ελληνικό Λαό, που πένεται και υποφέρει από τις πολιτικές του μνημονίου. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ που ψηφίσαν με χέρια και με πόδια οι πολιτικάντηδες” αναφέρει από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή.

Επομένως: Ανεξάρτητοι Έλληνες = Χρυσή Αβγή

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s