Στρώσε το στρώμα σου για δυό

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα πως 20 δισεκατομμύρια ευρώ βρίσκονται σε μπαούλα, μαξιλάρια και στρώματα. Χιλιάδες Έλληνες σκίζουν τα στρώματά τους, για να ανακαλύψουν τα δισεκατομμύρια που τους λείπουν.

Ο κ. Στουρνάρας δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα βρίσκονται σε μπαούλα, πόσα σε μαξιλάρια και πόσα σε στρώματα, ώστε να μην γνωρίζουν οι πολίτες αν πρέπει να επενδύσουν σε στρώματα ή σε μαξιλαροθήκες.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πώς γνωρίζει ότι υπάρχουν 20 δισ. στα στρώματα, ο Γιάννης Στουρνάρας απάντησε πως ξενοκοιμάται συχνά τώρα τελευταία, και η ευαίσθητη και εκπαιδευμένη μύτη λαγωνικού που διαθέτει συγκλονίζεται από τη μεθυστική μυρωδιά των ευρώ που είναι κρυμμένα στις ντιβανοκασέλες.

Ο Γιάννης Στουρνάρας τόνισε πως δεν υπάρχει κίνδυνος για κούρεμα καταθέσεων, αφού, αν τα χρήματα δεν είναι στις τράπεζες αλλά στα στρώματα, δεν πρόκειται να αποδώσει το κούρεμα καταθέσεων.

Σύμφωνα με τον κ. Στουρνάρα, το κούρεμα καταθέσεων θα γίνει όταν τα χρήματα βγουν από τα στρώματα και επιστρέψουν στις τράπεζες όπου θα είναι ασφαλή.

Ο κ. Στουρνάρας κάλεσε τους κλέφτες να αναλάβουν τον εθνικό τους ρόλο και να ρημάξουν τα χρήματα που βρίσκονται στα στρώματα, ώστε να φοβηθούν οι πολίτες και να τα επιστρέψουν στις τράπεζες που είναι οι νόμιμοι κλέφτες.

Οπωσδήποτε, δεν πρέπει να προκαλεί καμία έκπληξη που οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τον Γιάννη Στουρνάρα, αφού, αν και ήταν ένας από τους ανθρώπους των κυβερνήσεων που μαγείρεψαν τα στοιχεία και οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία, δεν βρέθηκε στο δικαστήριο αλλά διορίστηκε υπουργός Οικονομικών και εκτελεί -μαζί με άλλα λαμόγια- τις εντολές των ανωτέρων του, ενώ, τελευταία, έχει βγάλει και γλώσσα.

Για πόσο ακόμα;
http://pitsirikos.net/2013/08

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s