Ριβάλντο: «Δεν θέλουμε Μουντιάλ. Υγεία και παιδεία θέλουμε»

«Δεν είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτή τη στιγμή. Δεν το χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε υγεία και παιδεία» δήλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ
«Συγχαρητήρια» στον λαό της Βραζιλίας που διαδηλώνει με αφορμή τις αυξήσεις στα εισιτήρια των μέσων μαζικής μεταφοράς έδωσε ο Ριβάλντο εκφράζοντας τη διαφωνία του με τη διοργάνωση του Μουντιάλ το 2014 στη χώρα του.

«Δεν είμαστε σε θέση να φιλοξενήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο αυτή τη στιγμή. Δεν το χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε υγεία και παιδεία. Είναι ντροπή να σπαταλάμε τόσα πολλά χρήματα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ τα νοσοκομεία και τα σχολεία παραμένουν σε άθλιες συνθήκες. Τόσο βία και τέτοιο χάλι» ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

«Ήθελα να το βγάλω από μέσα μου γιατί ήμουν και εγώ φτωχός και βίωσα τα προβλήματα που έχουν τα δημόσια σχολεία και την έλλειψη καλού συστήματος υγείας. Ακόμα με πονάει όταν το σκέφτομαι πως ο πατέρας μου χτυπήθηκε και πέθανε, γιατί ένα νοσοκομείο στο Ρεσίφε δεν τον περιέθαλψε» κατέληξε ο διάσημος ποδοσφαιριστής.
http://www.protothema.gr/sports/article/288112/rivaldo-den-theloume-moudial-ugeia-kai-paideia-theloume/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s