Στο όνομα του πατρός επενδυτή όλα..

Στο όνομα του Πατρός
Οι πέντε ημέρες εργασίας να γίνουν έξι. Σήμερα. Αύριο θα ζητήσουν να γίνουν εφτά οι εργάσιμες. Στη συνέχεια θα κάνουν την εβδομάδα οκτώ ημέρες. Εσύ θα δουλεύεις και τις οκτώ. Με τα χρήματα που έπαιρνες επί πενθημέρου. Μόνο που θα έχουν μειωθεί. Αρα θα δουλεύεις 8, θα πληρώνεσαι για 5 με το νέο όμως μισθολόγιο. Που αν το υπολογίσεις με το παλιό, είναι σα να πληρώνεσαι για 3 ημέρες, αλλά εσύ θα δουλεύεις 8. Ολο αυτό, για την ανάπτυξη.
Η οποία ανάπτυξη θεωρεί ότι σε 1 χρόνο το πολύ δεν θα υπάρχουν ελληνικές επιχειρήσεις. Βεβαίως οι ισχυροί θα παραμείνουν. Θα έρθουν επενδυτές. Τους λες και κατακτητές. Και βιαστές να τους πεις, μέσα είσαι. Αλλά… ανάπτυξη. Χιλιάδες θέσεις εργασίας. 300 ευρώ το μήνα. Χωρίς δώρα και επιδόματα. Τουλάχιστον 3.600 ευρώ το χρόνο μεικτά. Αν είσαι παντρεμένος και δουλεύει η σύζυγος 7.200 ευρώ το χρόνο. Αν έχεις τρία παιδιά, δεν δικαιούσαι επιδόματος διότι πρέπει να έχεις ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 10.000 ευρώ. Μιλάμε τώρα για 145 ευρώ το μήνα. Αν είσαι κάτω του ορίου, κακώς ζεις, κακώς έκανες 3 παιδιά, α στο διάολο πια, χρησιμοποιήστε και κανένα προφυλακτικό. Αμα γεννιούνται Ελληνόπουλα, τι θα γίνουν οι λαθρομετανάστες; Οι οποίοι θα δουλεύουν με 150 ευρώ, ούτε ΙΚΑ, ούτε επιδόματα, άντε πια. Τώρα ζητούν οι καταστηματάρχες να είναι κι τις Κυριακές ανοιχτά τα μαγαζιά. Για ποιους; Ε, οι επενδυτές θα φέρουν και τις οικογένειές τους.
Επειτα, νομίζετε ότι θα μείνουν για καιρό κλειστά τα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας; Ξέρετε τι θαύματα κάνει ο εποικισμός; Αναζητούν, απαιτούν νέες μειώσεις στις συντάξεις. Αύριο θα καταργηθούν. Επί της ουσίας θα καταργηθούν οι συνταξιούχοι. Δεν θα προλαβαίνουμε το όριο ηλικίας. Στα 50… πολλά λέω… άντε γεια. Στο όνομα του πατρός επενδυτή όλα…
Άγγελος Πυριόχος – adesmeytos.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s